Karon Beach

Vi lever det søte liv de siste dagene på et flott resort rett på stranden. Hotellet vår har 4 store badebasseng inkludert en lazy river med baderinger og vannsklier som vi har tatt oss godt nytte av! Føler oss som 5-åringer igjen!

Standarden her er noe helt annet enn det vi har vært vandt til de siste 2 månedene, og man begynner kanskje å tenke at slike store luksusresorter skjemmer bort rikinger, mens lokalbefolkningen i Kambodsja bare kan drømme om å få se noe som dette i sitt liv... Store kontraster!

Ellers har de hatt nyttår her nede, som de kaller for "songkran". Det er en vannfestival hvor vannpistoler, hageslanger og bøtter med vann blir brukt mot hverandre, tilfeldige forbigåere og mennesker på motorsykkel. Sara ble skikkelig tatt av en guttegjeng med vannpistoler som man kan se her! I tillegg ble en hel bøtte med vann kastet inn i tuktuken vår.

Og songkran-morgenen startet med hvit maling i ansiktet fra de ansatte på hotellet!

Helene i regnponcho på songkran...!

Vi møtte også de norske fra kilroyturen som vi har vært en del sammen med. Vi hadde det veldig kjekt med middager og en minnerik kveld ute.

I kveld bestiltw vi roomservice middag og nøt noen glass vin i solnedgangen fra balkongen vår! I morgen drar vi til Bangkok hvor våre 2 siste netter er. Helt sykt at det nærmer seg hjemreise allerede.

Én kommentar

Pappa til Helene

17.04.2015 kl.12:37

Såååå herlig :-) Ser heilt supert ut !!! Nyt siste del av reisen - vi gleder oss alle til å få dere hjem igjen snart - riktig god tur !!!!!!

Skriv en ny kommentar

Helene & Sara

Helene & Sara

19, Stavanger

Følg vår reise gjennom Thailand, Kambodsja, Laos og Vietnam i 2 måneder på backpacking :-)

Kategorier

Arkiv

hits