Phi-Phi!!!

Vakre Thailand!! Vi kom til øya Koh Phi Phi Don på onsdag og har fått sett mye allerede! Vi har blant annet vært på storshopping, snorkletur og en svett treningstur til øyens viewpoint!

Stranda her på Phi Phi var kjent for å være en av de vakreste stedene i Thailand for 10 år siden, men har nå utviklet seg til å bli en strand full av fester og søppel. Lukten her er helt forferdelig og man ser tydelig at nattelivet her har tatt over den vakre øyen! Likevel koser vi oss her og bysentrumet er veldig kompakt og koselig! Klær, barer og restauranter på rekke og rad i de trange gatene her!

Likevel fikk vi se vann og korallrev vi aldri har sett maken til før, og strender vakrere enn bilder kan beskrive da vi var på den 9 timer lange snorkleturen. Området rundt Phi Phi er rett og slett ubeskrivelig vakkert!!

Den ene plassen måtte vi klatre opp i dette nettet for å komme oss opp mellom to fjell. Med store bølger som skylte oss inn mot fjellet var dette enklere sagt enn gjort. Kuttene på Sara sine ben viser til dette. Det var uansett verdt det, for stranden vi kom til var helt fantastisk vakker!

De 400 trappetrinnene ble ganske tunge i steikende sol, 40 grader og flipp flopper. Merker godt mangelen på fysisk aktivitet vi har hatt disse to månedene for å si det sånn.

Her kan man se hvor smal phi phi egentlig er. Det er her alt av bygninger finnes. Ettersom det er gåavstand til alt finnes det heller ikke biler eller motorsykler her. Det er veldig herlig.

I morgen tar vi ferjen til phuket, men først- fullmoonparty!

Én kommentar

Gettingfit

03.04.2015 kl.10:58

Så hærlig!! Heldige jenter på tur!!!

Skriv en ny kommentar

Helene & Sara

Helene & Sara

19, Stavanger

Følg vår reise gjennom Thailand, Kambodsja, Laos og Vietnam i 2 måneder på backpacking :-)

Kategorier

Arkiv

hits