Hoi An

Hoi An, for en koselig by! Vi ankom til det vi vil kalle luksushotell etter den fæle togturen fra Nha Trang. Kakkerlakker, mygg, brukte senger og søppel beskriver i noen grad opplevelsen.

Hoi An derimot hadde en flott gamleby med vimpler hengende i hver gate, fantastiske postkort og blomster overalt. Sara var på sykkeltur den første dagen, hvor hun blandt annet fikk erfare hvordan vietnameserne vanner planter og sitte på en vannbøffel. Vi var også på absailing - eller rappelering - i noen store grotter litt utenfor byen. Dette var en opplevelse vi aldri kommer til å glemme. Følelsen av frykt og mestring fikk adrenalinet til å pumpe! Vi fikk hoppe/klatre ned 3 ulike grotter eller fjellvegger på 14, 24 og 57 meters høyde.

Vi var også på en cooking class hvor vi fikk prøve å lage våre egne nudler. Rismel og vann var de eneste ingrediensene. Vi la et tynt lag som en pannekaker oppå et trekk med kokende vann, og dampen fikk risen til å stivne. Deretter gjaldt det å være kjapp med å få nudelen over på et bananblad og rulle ut. Her er et bilde som kanskje forklarer bedre:

Nå er vi 4 timer med buss lengre nord i en liten by kalt Hue. I morgen venter det lengste nattoget på 17 (!!!) timer, så i kveld gjelder det å samle mot og masse godteri til den lange reisen.

3 kommentarer

Pudderdåsa

06.03.2015 kl.09:58

Ååh! Vietnam :D savner det!

Tante Anne

07.03.2015 kl.10:45

Wow Sara, dere er tøffe! Så gøy!! Kos dere videre :-)

Pappa Rolf

07.03.2015 kl.20:59

Så kult - ser ut som dere har d helt topp ! Kos dere videre og vær forsiktig :-)

Skriv en ny kommentar

Helene & Sara

Helene & Sara

19, Stavanger

Følg vår reise gjennom Thailand, Kambodsja, Laos og Vietnam i 2 måneder på backpacking :-)

Kategorier

Arkiv

hits