Sihanoukville, Kambodsja

Sa-wa-dee alle sammen, vi er kommet til stranden! Vi tok en privatbuss ca 4-5 timer fra Phnom Penh til Sihanoukville - en liten plass på sørkysten av Kambodsja. Førsteinntrykket av området her var beklageligvis forsøpla strender, små barn som solgte armbånd i stedet for å gå på skole, og mange backpackere som faktisk jobbet her. En canader satte seg ned med oss og sa han hadde solgt alt hjemme, og at han nå jobbet på en av de mange sinnsyke barene her. Det er visst ganske vanlig at backpackere promoterer for barene i bytte mot gratis mat, drikke, dop og et tak over hodet. For en livsstil!

Likevel fant vi en mye finere strand 5 km fra hotellet kalt Otres beach. Her har vi blitt solbrente hele dagen og tatt et bad i det veldig varme havet!

Dette blir den siste hele dagen i Kambodsja. I morgen står Vietnam og 9 nye timer i buss for tur. I tillegg skal vi tilbringe natten i morgen hos en lokalfamilie i Vietnam... Noe vi både gruer og gleder oss til å få oppleve.

Én kommentar

Pappa til Helene

26.02.2015 kl.19:37

Her regner det vanntett i dag med masse vind og fem grader. Det ser bedre ut der dere er, selv om kultursjokket sikkert er en utfordring. Uansett misunner dere masse og turen videre blir sikkert helt fantastisk jenter - husk sol faktor 😃

Skriv en ny kommentar

Helene & Sara

Helene & Sara

19, Stavanger

Følg vår reise gjennom Thailand, Kambodsja, Laos og Vietnam i 2 måneder på backpacking :-)

Kategorier

Arkiv

hits