Det første reisedøgnet

For noen laaange 24 timer. Etter 4 timer venting i amsterdam med burger king som selskap kom vi oss bort til gaten. Synet som møtte oss var alt fra gamle, norske ørner på vei til å finne sin store kjærlighet, til selveste Miss Thailand (bokstavelig talt- fikk desverre ikke bilde med henne....). Vi satt sammen med et koselig britisk par og hadde det voldsomt så flott i starten! Vi ble gode venner med flyvertinnen- eller flyvenninnen som vi kalller henne for nå. Midt under flyvningen lå sara og slumret da meldingen om turbulens kom. Vi har aldri kjent maken til turbulens før- noe som gjorde faktisk gjorde mange utolige. Fikk en del uønsket magesug for å si det mildt.

Vi landet 04:00 (norsk tid) etter en halvtimes søvn og ble forvirret av solen og varmen utenfor. Vi var nå vel fremme, men også ganske så trøtte.

Etter en overaskende kjapp tur ut av flyplassen fant vi direkte frem til hotellet. Vi må ha virket så sikre og kjente ettersom turister spurte oss, i stedet for de lokale, hvor ting var. Tar det som et kompliment (selvom vi ikke hadde sjangs til å svare).

Vi sjekket inn og dro på en merkelig taxitur til Wat Pho. Her spiste vi vår første ekte thailandske phad thai og så ekstremt vakre bygninger.

Denne Buddhaen på bildet under er 15 meter høy og 46 meter bred!

Nå har vi nettopp dusjet og gjort oss klare til å legge oss! Vi er en dag til i bangkok før turen med kilroy tar oss til Kambodsja på lørdagsmorgen!

Én kommentar

Pappa til Helene

19.02.2015 kl.16:23

Vi fulgte dere på flightradar24 og såg flyet tok av fra AMS. Også underveis kunne vi se hvor dere var, men selvsagt ikke at det var turbulens. Da har dere fått mye for pengene med ny opplevelse 😃 Mye farligere å ferdes i trafikken i Bangkok enn å fly uansett. Ser dere har fått mange inntrykk allerede første døgn - ja, det skal bli gøy å følge dere på bloggen deres :her :-) Nyt tiden og turen jenter og ha det gøy, men ta godt vare på hverandre. Snakkes.

Skriv en ny kommentar

Helene & Sara

Helene & Sara

19, Stavanger

Følg vår reise gjennom Thailand, Kambodsja, Laos og Vietnam i 2 måneder på backpacking :-)

Kategorier

Arkiv

hits